torek, 6. avgust 2013

ETA scan / HADO scan


ETA SCAN oziroma HADO SCAN je diagnostična in terapevtska naprava, ki temelji na uporabi kvantne teorije in je naprednejša oblika bioresonance. Pokaže obstoječa neravnovesja v telesu in preuči katere strategije zdravljenja so najboljše, da se doseže boljše zdravje.
ETASCAN_mozgani
Ta nova tehnologija spada v kategorijo energetske medicine. Znanstveniki vedo na osnovi kvantne mehanike, da ima vsak organ in vsaka celica v človeškem telesu svojo ločeno energijo ali "informacijsko vibracijo", ki jo je mogoče meriti. Energetska medicina (kamor spada tudi akupunktura) temelji na načelu, da je bolezen povezana z neravnovesjem energetskega polja. Ko se vzpostavi ponovno energetsko ravnovesje, se zdravje lahko obnovi.
ETASCAN_srce
ETA SCAN deluje najprej kot sonar naprava: snema frekvence in raven energije v različnih delih telesa vse do nivoja celice. Te vrednosti se nato primerjajo z bazo podatkov optimalno zdravega telesa in organov moških in žensk različnih starosti. Rezultati so predstavljeni vizualno na računalniškem zaslonu. Prikazana je količina energije in potreba po njej v različnih organih, tkivih, celicah. Spremenjena količina energije in povečana potreba po njej je lahko posledica čustvene ali psihološke motnje v delovanju organov, lahko je posledica delovanja virusov, bakterij, gliv, parazitov, onesnaženosti...
ETASCAN_pljuca
ETA SCAN deluje nato kot oddajnik, ki lahko povečuje količino energije na mestih, kjer je to potrebno in lahko deluje kot oddajnik frekvenc, ki pomagajo telesu zatreti motnjo.
ETASCAN_telo
ETA SCAN ne "zdravi" zdravstvenih težav in ne nadomešča zdravniške oskrbe. Samo okrepi telo z energijo in informacijami ter mu na ta način pomaga pri premagovanju okvar in motenj.

ETASCAN_secila_2
Intervju z angleškim zdravnikom o ETA SCANu:

Etascan

Ni komentarjev:

Objavite komentar